Personvernserklæring

Hvem eier denne nettsiden?

Nettstedsadressen https://www.alexandersund.no eies av Alexander Sund. Dette er et enkeltmannsforetak med en ansatt. Det er derfor jeg som er personvernsombud. Dersom du har spørsmål om personvern ta derfor kontakt med meg på post@alexandersund.no eller 452 98 605.

Dette nettstedet bruker WordPress som plattform.

Hvilke personopplysninger samles inn på dette nettstedet og hvorfor?

Din kontaktinformasjon

Oppgir du kontaktinformasjon, vil denne informasjonen kun lagres til å svare på henvendelser og følge opp  kundeforhold.

Kontaktskjemaer

På dette nettstedet kan man sende beskjeder via et kontaktskjema. Når du sender melding her vil jeg motta navn, e-post og den beskjeder du velger å sende. Meldinger du sender via skjema vil bli lagret på ubestemt tid av hensyn til oppfølging av kundeforhold.

Oppgir du kontaktinformasjon, vil denne informasjonen kun brukes til det aktuelle formålet.

Informasjonskapsler

Nettstedet benytter seg også av analyseverktøy som Google Analytics og Hotjar for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. Du kan lese mer om disse informasjonskapslene her.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Nettstedet benytter seg også av analyseverktøy som Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console og Hotjar for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. Det er bare anonymiserte data som samles inn, som betyr at opplysninger ikke kan spores tilbake til en bruker eller person.

Formålet er å videreutvikle og forbedre nettstedet for besøkende. Informasjonen som samles inn er eksempelvis antall besøk, hvordan sidene blir brukt, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettleser du bruker.

Det samles også inn informasjon om hvilke søkeord du har brukt for å finne nettstedet, slik at jeg kan gjøre det enklere for brukere å finne riktig informasjon på nettstedet og forbedre brukeropplevelsen. Det samles ikke inn informasjon som kan spores tilbake til enkeltbrukere. 

Innsamling og behandling av opplysningene skjer med hjemmel i samtykke, jf. GDPR artikkel 6 a.

Du kan lese mer om disse informasjonskapslene her. Her finner du også informasjon om hvilke opplysninger som samles inn.

Hvem vi deler dine opplysninger med?

Jeg verken deler, selger eller overfører personopplysninger utover de partene du samtykker til. For å ivareta informasjonssikkerheten din inngås det databehandleravtaler (også kjent som DPA) med slike samarbeidspartnere. For andre parter vil personopplysninger kun deles hvis jeg er rettslig forpliktet til å dele denne informasjonen.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

E-post og personopplysninger du sender til meg via kontaktskjema eller direkte vil lagres så langt jeg mener det er formålstjenlig for å følge opp potensielle eller faktiske kundeforhold.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger jeg har om deg

Du kan når som helst be om at jeg sletter alle personopplysninger jeg har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Jeg sender aldri opplysninger om deg til parter du ikke har samtykket til.

Tilleggsinformasjon

Hvordan beskytter jeg dine personopplysninger?

Din personlige identifiserbare informasjon behandles med stor forsiktighet og kun av nødvendige parter. Jeg benytter sterk kryptering på alle tjenester, og sender alt av kundedata på denne siden gjennom en kryptert tilkobling.

Mine rutiner for datalekkasjer

Ved mistanke om eller ved påvist datalekkasje kontakter jeg Datatilsynet så raskt som mulig, men senest innen 72 timer i henhold til GDPR. Alle registrerte personer som er berørt av en eventuell lekkasje vil bli kontaktet for informasjon og oppfølging.

Hvilke tredjeparter mottar jeg opplysninger fra?

Din personlige identifiserbare informasjon (PII) vil aldri bli delt med en tredjepart uten ditt samtykke.

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukerdata?

Jeg vil ikke ta automatiske avgjørelser basert på brukerdata. Analyser vil kun brukes til å forbedre brukeropplevelser og videreutvikle nettstedet.