Bruk av informasjonskapsler

Jeg tar ditt personvern på alvor. Her kan du lese hvilke informasjonskapsler som brukes på dette nettstedet.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer flere informasjonskapsler på din maskin (_ga*, _gid, __utma og __utmz). Google Analytics er et verktøy vi bruker for å samle inn statistikk, som hjelper med å analysere bruken av nettstedet og å gjøre nettstedet bedre. For å sikre ditt personvern, blir IP-adressen anonymisert før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Jeg bruker Hotjar for å bedre forstå brukernes behov og for å optimalisere nettstedet. Hotjar brukes til å visualisere hvilke handlinger som foretas på en nettside, deriblant klikk, musebevegelser og scrolling på en side. Dette gjør det mulig for meg å videreutvikle tjenesten, slik at din opplevelse på nettsiden blir bedre.

Hotjar bruker informasjonskapsler (_hjid) og andre teknologier for å samle inn data om brukernes bevegelser på nettsted og deres enheter (spesielt enhetens IP-adresse – registrert og lagret bare i anonymisert form), skjermstørrelse, enhetstype, nettleserinformasjon og operativsystem).

Hotjar lagrer denne informasjonen i en pseudonymisert brukerprofil. Verken Hotjar eller jeg vil noen gang bruke denne informasjonen til å identifisere enkeltbrukere eller for å matche den med andre data om en enkelt bruker.

For ytterligere informasjon, vennligst se Hotjars personvernregler.

Denne anonymiserte informasjonen slettes automatisk etter 365 dager. Du kan velge bort opprettelsen av en brukerprofil, lagring av data om din bruk av nettstedet vårt og Hotjars bruk av sporing av informasjonskapsler på andre nettsteder ved å følge oppskriften på denne lenken.

Hva er en informasjonskapsel?

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.

Modern armchair
New table products
red armchair